Huidverbetering

                                               

BDR bij Schoonheidssalon Inner Beauty

Wanneer U de fillers en botoxinjecties een stap te ver vindt dan kunt U nu met Beauty defect repair uw huidstructuur verbeteren. Beauty defect repair, kort gezegd, bdr, is het resultaat van jarenlang onderzoek en wordt wereldwijd in gecertificeerde instituten uitgevoerd.
Deze methode is gebaseerd op de overtuiging dat de actieve ingrediënten daar moeten gebracht waar ze hun werk doen. De huid heeft een natuurlijke beschermende functie die de opname van de cosmetische werkstoffen min of meer voorkomt. Door microperforatie van de bovenste huidlaag kunnen de actieve werkstoffen de actieve cellaag van de huid bereiken.
Ook wordt de lichaamseigen collageensynthese op een speciale manier geactiveerd. Dit zorgt voor lifting, stabilisering en herstructurering van de elasticiteit van de huid. En het is absoluut pijnloos.

                                                                      


Wat is er allemaal mogelijk met bdr?

* Micropeel, een opzetstukje voor een intensieve peeling, in een behandeling van 5 minuten vbreren ongeveer 250.000 puntjes van de micropeel over de epidermis. Daardoor worden de cellen losgemaakt. De stimulans en de prikkeling die daarbij optreden geven een aangenaam gevoel.
* Profipeel kunt U vergelijken met de bekende microdermabrasie, alleen de methode is anders, er worden geen kristallen gebruikt. Het is een roterend schijfje met stimulerende puntjes. Daarmee worden de dode cellen van de hoornlaag zacht en pijnloos verwijderd. Een ander voordeel is dat de puntjes door de massagebewegingen de huid stimuleren en het verwijderen van afgestorven cellen ondersteunen. Je krijgt dus een intensieve peeling en doorbloeding van de huid.
* Stimulation of microperforatie, hierbij wordt de bovenste laag van de epidermis pijnloos en zorgvuldig geopend. Daardoor kunnen de actieve werkzame bestanddelen veel gemakkelijker in de huid getransporteerd worden. De openingentjes in de huid zijn uiteraard niet zichtbaar en sluiten zich binnen 24 uur.

Hoe ziet een bdr behandeling eruit?                    

* De huid wordt eerst intensief gereinigd
* Daarna wordt de hoornlaag verdund met een fruitzuurconcentraat, aangepast aan de conditie en de dikte van de huid
* Dan wordt de micropeel of de profipeel toegepast, ligt aan het huidtype
* Eventueel kan daarna de microperforatie toegepast worden
* Dan worden de werkstoffen aangebracht 
* Een stimulerende of kalmerende massage
* De huid wordt daarna gekalmeerd en gehydrateerd met een van de maskers
* De behandeling wordt afgesloten met een van de twee 24-uurs crèmes

Wanneer wordt beauty defect repair toegepast?

* Bij gebrek aan spankracht en elasticiteit
* Leeftijdsgebonden rimpels en lijntjes
* Een zonbeschadigde huid
* Te strak aangespannen gelaatsspieren
* Mimische rimpels
* Ouderdoms-en pigmentvlekken
* Bij couperose(gesprongen haarvaatjes)
* Om littekentjes(acne) te reduceren
* Voor een droge en ruwe huid
* Vergrote porien en onzuivere huid
* Voor een zeer gevoelige huid


Bdr behandelingen:

* Bdr Skin stimulation treatment, de ideale instapbehandeling voor een beter opbouw van de huid. Aanbevolen bij een vermoeide energieloze huid en een huid met beginnende lijntjes. Ongeveer 80 minuten.
* Bdr Age controlling treatment, in deze 2 uur durende behandeling wordt de huid gladder, regelmatiger, strakker en steviger. Alle huidfuncties worden geactiveerd, welke nog dagen zichtbaar blijft. In combinatie met de bdr produkten verlengt U het resultaat gedurende meerdere weken. In een kuur van 4 a 6 behandelingen ervaart U een ongelooflijke zichtbare huidverjonging. Ongeveer 120 minuten.
* Bdr Vital power treatment, een intensieve peeling behandeling voor de sport-en zonliefhebber die de huid een vochtboost wil geven. Ongeveer 75 minuten. 
* Bdr Acne treatment, speciale behandeling voor de onrustige probleemhuid. Het talggehalte wordt gereguleerd en de hoornlaag verdund, het calming light zorgt voor de antibacteriële werking. Losse behandelingen of in een samengestelde kuur.

Dit is slechts een greep uit de mogelijke behandelingen met bdr, dus interesse.....Neem contact op. Ik plan dan een adviesgesprek en U weet altijd van tevoren wat de kosten zijn. 

Prijslijst